Revolutionair nieuw produkt Timkid

Maak kennis met de MOWI, de nieuwe loot aan de Timkid stam.

Eigenwijs, modern, mobiel en duurzaam, kortom alles wat past bij adem en zijn klanten

 

adem voegt Timkid aan collectie toe

Trots kan adem melden, dat het de Duitse ontwerper/fabrikant van kindermeubelen en -speelgoed Timkid kan toevoegen aan zijn collectie.

Lokaal gefabriceerd van lokaal echt hout, kind- en milieuvriendelijk gefabriceerd past het uitstekend bij ons motto : eco - design - kids.

Op www.timkid.de vindt U reeds alle produkten, deze zullen ook snel op www.a-dem.nl te vinden zijn.

Belangrijkste producten : kinderstoel, meegroei kinderbed, tekenlessenaar annex kinderstoel en speciale aankleedmeubels, uitstekend geschikt voor professionele kinderopvang en kinderdagverblijven.

 

Timkid

 

Unieke samenwerking adem en Schilte voor professionele kinderomgevingen

adem is blij overeenstemming bereikt te hebben met Schilte IJsselstein, een van de belangrijkste spelers op het catalogusbreed beleveren van scholen, kinderopvang, gastouderburo's en andere openbare ruimten waar kinderen samenkomen.

 

Beide partijen onderkennen de wens van kwaliteit, maar ook afwijkend design volgens een verantwoord en duurzaam proces

 

In het assortiment wordt opgenomen de Collectfurniture A Chair, A Table, Stool. Stoolesk, Frame Chair.

 

Via deze pagina zullen we U op de hoogte houden.

 

 

 adem exposeerde op tentoonstelling Small chairs in StrijpX in designstad Eindhoven 

In StrijpX kwamen designhistorie en hedendaags ontwerp samen in een expositie voor jong en oud. Meer dan 40 design kinderstoelen werden er geëxposeerd, waarbij designklassiekers van Rietveld en Thonet naast hedendaagse ontwerpen te stonden.  

Ontwerpers hebben zich vaak laten inspireren door een aanstaand ouderschap of door de onbevangen speelsheid van een kind. Vele ontwerpers hebben zich dan ook gewaagd aan een design kinderstoel.  De kinderstoel is niet slechts een verschaling van de volwassen stoel, maar heeft een eigen vormgeving en is qua constructie,kleurgebruik en materiaaltoepassing even serieus te nemen als andere meubels. Dat kinderstoelen niet perse een kinderlijke uitstraling moeten hebben bewijst deze expositie. 

Op het voormalige industrieterrein StrijpS in Eindhoven (waar oude glorie en innovatie elkaar ontmoeten) vond deze expositie plaats. In deze expositie staan designklassiekers naast kinderstoelen van hedendaagse ontwerpers met de bijzondere collectie van Henk Krabbendam als uitgangspunt.  

Naast klassiekers van Rietveld, Thonet en Richard Hutten hadden we ook veel hedendaagse ontwerpers (oa Kids On Roof, Studio Papas, Laura Kaptein en Maartje Steenkamp) die exposeerden.

adem stelde ten toon van zijn ontwerper Frederic Colette : de A-Chair (& Table), de Stoolesk en de Frame Chair.

  

voor meer informatie http://strijp-x.com/small-chairs  

 

adem op HTC geweldig ontvangen!

Blij verrast toont adem zijn produkten van Collectfurniture, Ellips Design (Casimio speelhuisje), Growing Table en Dreamer, de aluminium trapauto van Tomazino.

Niet dat de bezoekers in grote drommen kwamen, maar juist de gerichte, op kwaliteit en duurzaamheid gerichte bezoekers waardeerden ons.

Onze ideën worden dus bevestigd en dat is altijd leuk.

 

Vooral het kartonnen speelhuisje, dat bont opgefleurd door Laura kris kras op de beurs heeft gestaan, was een groot succes.

Cradle to Cradle in optima forma.

Na de beurs vanaf donderdag gaan we in overleg met de enthousiaste bezoekers afspraken maken om tot een fijn dealernetwerk in Nederland te komen.